0

+36-20/36-36-36-2

Névjegykártya tervezés és kivitelezés 50 db-tól.

A névjegykártya nem más, mint önmarketing 45 négyzetcentiméteren. Ha ezzel egyetért, akkor Ön is tudja, hogy mennyire fontos a névjegykártya által keltett első benyomás. Egy komoly és minőségi névjegykártya Önt is komolyabb megítéléshez juttathatja. Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a névjegykártyák évtizedek óta az üzleti etikett egyik meghatározó eszközei. Érdekes belegondolni, hogy a digitális média előretörésével a névjegykártyák nem vesztettek funkciójukból és népszerűségükből.

Műhelyünkben elkészítjük egyszerű és különleges névjegykártyáját egyaránt, rövid határidővel. 
Számos névjegykártya mérettel találkozhatunk a mindennapokban, azonban Magyarországon a szabvány névjegykártya méret a 9 cm széles és 5 cm magas kártya.
Névjegykártyáját megtervezzük és legyártjuk 50 db-tól akár több száz darabig. Több fajta papírból válogathat, a digitális vagy műnyomó kartontól kezdve a különféle kreatív papírokig. Kérésre lamináljuk is névjegykártyáját.

Vállalunk egyedi névjegykártya-tervezést, névjegy minta alapján történő nyomdai előkészítést, név mutációk elkészítését, illetve a hozott nyomdakész anyagból történő, azonnali direkt névjegynyomtatást. Vállalási határidő: mennyiségtől függően 1-3 munkanap a nyomdakész grafika leadásától számítva. Nyomdakész fájlformátumok: .pdf kiterjesztésű fájlok. Nem nyomdakész állomány leadása esetén annak átalakításáért szerkesztési díjat számolunk fel.

Árak:
- Papír (A 80 grammos hozzátartozik a szolgáltatás árához.)
- Szolgáltatás: fekete-fehér 25 Ft/db, színes 35 Ft/db 
- Nyomtatás: fekete-fehér 2,5 Ft/db, színes 10 Ft/db
- Laminálás: 15 Ft/db