0

+36-20/36-36-36-2

Céginformáció

      Cégünk, a Pct Office Kft. 2008. évtől teljes körű irodai cégellátásra szakosodott. A-tól Z-ig, az ablaktisztítón át a zsebnaptárig, az irodabútoron keresztül a nyomtató kellékanyagig mindent forgalmazunk.

Sikerünk titka abban rejlik, hogy  Vásárlóink, Partnereink részére  mindig a legjobb megoldást keressük. (Mindezt a rugalmasság és a korrektség jegyében!)

Specialisták vagyunk az egyedi  termékek beszerzésében, illetve egyedi igényre szabott termékek elkészítésében. (Pl. különleges mappa, tekercses etikett, nagy kiszerelésű vegyi áru stb..)

    Népszerű szolgáltatásaink:           

 
Helyileg Salgótarjánban és Pásztón működtetjük széles választékot kínáló áruházainkat, ugyanakkor a pctoffice.hu, valamint a papirnet.hu webáruházainkban online is értékesítünk.
Salgótarjáni RaktáráruházPásztói Áruház

        Célunk a meglévő és új partnereink színvonalas,költség6ékony kiszolgálása, illetve a gyors és rugalmas áruellátás biztosítása.

Cégjegyünk a logónkban megfogalmazott "cégellátás minden szinten" mottó, miszerint  intézmények, közületek, cégek, egyéni vállalkozók teljes körű irodai kiszolgálását tudjuk megvalósítani.

Számunkra a legnagyobb érdem Partnereink elégedettsége,valamint  a korrekt, hosszú távú együttműködés kialakítása.

    A Pct Office Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely fiatalos csapatával mindig képes megújulni és alkalmazkodni a Partnereink diktálta igényekhez és elvárásokhoz.

Bizonyosodjon meg Ön is a leírtakról!

Üdvözlettel

         a Pct Office Kft. csapata