0

+36-20/36-36-36-2

Tisztító-, mosogató- és felületfertőtlenítők raktáron

2020. március 27., péntek 11:39

Tisztító-, mosogató- és felületfertőtlenítők raktáron

Felületfertőtlenítők, kendők, textil fertőtlenítők, fertőtlenítős mosogatószerek.

 

Felületfertőtlenítők:

Baridez felületfertőtlenítőszer 250ml

Eljárás: Tárgyak és felületek gyors fertőtlenítése Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV/ HIV vírusinaktiváló hatású is) Koncentráció és behatási idő: behatási idő: 5 perc A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. A fertőtlenítendő felületet vagy a tisztítandó eszközöket úgy kell bepermetezni, hogy azon a fertőtlenítőszer teljesen elterüljön és kezeletlen részek ne maradjanak. A felületet hagyni kell megszáradni. 

Hol? Mikor? Hogyan?
Egészségügy területén kisebb felületek permetezéses fertőtlenítésére, valamint egyéb területetken (pl. fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, stb.) felületek és eszközök fertőtlenítésére alkalmazható.

 

Felületfertőtlenítő Safety Spray 750 ml

Tulajdonságok: A termék biológiailag lebomló aktív anyagokat és alkil dimetilbenzil ammonium sókat tartalmaz, foszfor– , klór és illatmentes, színtelen. Gyorsan szárad, a felületen nem hagy nyomot. Alkohol tartalmú termék, hatékonyan távolítja el a felület enyhébb zsíros szennyeződéseit. Hatásspektrum: baktericid, fungicid egy perces behatási idővel.
Felhasználási terület: A Safety Spray alkalmas éttermekben, élelmiszeriparban, élelmiszerüzletekben, konyhákon, a berendezések, gépek hűtők, fagyasztók, munkafelületek tisztítására és fertőtlenítésére, illetve minden olyan helyen, ahol magasak a higiéniai követelmények.
Adagolás és felhasználás: A termék hígítás nélkül használható, közvetlenül a tisztítandó felületre permetezve. Egy perces behatási idő eltelte után papírtörlővel ajánlott letörölni a felületet, az élelmiszerrel érintkező felületeket
pedig tiszta vízzel leöblíteni, majd áttörölni. 

 

Felületfertőtlenítő koncentrátum Maya Dez 5 l

Tulajdonságok: A Mayadez kiváló tisztító és fertőtlenítő hatással rendelkezik, sokoldalúan használható. Használatát követően maximálisan tiszta, fényes felületet garantál. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid
Felhasználási terület: A tisztítószer kiválóan alkalmas a kemény, mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére. Hígítatlanul WC kagylók, lefolyók, csatornák, kádak, mosdókagylók tisztítására valamint hígítva textíliák fertőtlenítésére és fehérítésére, nagyobb felületek, padozat tisztítására és fertőtlenítésére alkalmazható.
Adagolás és felhasználás: Fertőtlenítendő felületre hígítás nélkül vigyük fel, majd 5 perc behatási idő elteltével a szer maradványait alapos ivóvizes öblítéssel távolítsuk el. Textíliák mosásához és fehérítéséhez 15 ml-t adagoljunk 5 l vízhez.
Összetevők: Biocid hatóanyag: nátrium-hipoklorit (CAS: 7681-52-9, EC: 231-668-3)Egyéb összetevők 648/2004 EK szerint: nemionos felületaktív anyag 5-15%, nátrium-karbonát < 5%, nátrium-hidroxid < 5%, nátrium-metaszilikát < 5%, foszfonát < 5%.

 

Alkoholos fertőtlenítő 60 ml spray

Alkoholos tisztítószer 60 ml spray Magas hatóanyag tartalommal. Makacs szennyeződések gyors és alapos eltávolítására. Minimum 76% alkoholt tartalmaz. Összetevők: izopropil-alkohol, etil-alkohol.
Légúti irritációt okozhat. (H335) Gyermekektől elzárva tárolandó. (P102) Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését. (P261) Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. (P271)

 

Fertőtlenítő tisztítószer Sanitec Bakterio Balzsamfenyő 1 L

Négytagú ammónium-só alapú, illatosított fertőtlenítő és germicid tisztítószer. Széleskörű és átütő baktericid tevékenység intenzív illattal. Gyorsan eltávolítja a gombákat, baktériumokat és a penészt minden felületről. Felhasználási javaslat: Ételfeldolgozó üzemekben, hentesüzletekben, éttermekben, bárokban, szállodákban, iskolákban, kórházakban és egyéb közösségi intézményekben.
Adagolás: 1-3%; 1-2 kupak 5 liter vízhez. Orvosi sebészeti eszköz. OTH engedély száma: JKF/17537-3/2015 lime és mandarin fertőtlenítő Háztartási fertőtlenítő baktericid és fungicid hatással.

 

Fertőtlenítő tisztítószer Sanitec Bakterio Cédrus és Bergamot 5 L

Négytagú ammónium-só alapú, illatosított fertőtlenítő és germicid tisztítószer. Széleskörű és átütő baktericid tevékenység intenzív illattal. Gyorsan eltávolítja a gombákat, baktériumokat és a penészt minden felületről. Felhasználási javaslat: Ételfeldolgozó üzemekben, hentesüzletekben, éttermekben, bárokban, szállodákban, iskolákban, kórházakban és egyéb közösségi intézményekben. Adagolás: 1-3%; 1-2 kupak 5 liter vízhez. 

 

Felületfertőtlenítő alkoholos Sanitec Sanimed illatmentes 5 L

Sanitec fertőtlenítő tisztítószer.Koncentrált, illatmentes, fertőtlenítő tisztítószer 2 aktív antibakteriális hatóanyaggal: 10%-os négytagú ammónium-kloriddal és diklozánnal, melyek biztosítják az erős baktericid, germicid és fungicid tevékenységet. A 2 aktív antibakteriális hatóanyag megakadályozza, hogy a baktériumok immunitást fejlesszenek a hatóanyaggal szemben, így nem szükséges a tisztítószer váltakoztatása. Felhasználási javaslat: Ételfeldolgozó üzemekben, munkafelületeken, padlókon, szerszámokon, konyhákban, fürdőszobákban, nyilvános helyeken és kórházakban. Adagolás: 0,5-1% ; 1 kupak 5 liter vízhez. 15 percig hagyja hatni.

 

Padlótisztító Maya Strong általános tisztítószer 5 L

A Maya Strong padló- és felülettisztító koncentrátum kellemes, citrus illatú, nagyhatékonyságú szer, mely minden mosható felület tisztítására alkalmas. Erősen szennyezett, zsíros és olajos felületekre, az élelmiszer- és gépipar, a vendéglátás, közétkeztetés, kórházak, szociális intézmények területére javasolt. Termékünk egy és öt literes kiszerelésben kapható.
Tulajdonságok és felhasználási terület A MAYA STRONG hatékonyan bánik el a járófelületeken lerakódott zsíros olajos szennyeződésekkel, ragyogóan tiszta, illatos felületet hagyva maga után. Jellemzői között kiemelkedő a koncentrált összetétele, a nagy zsír és olajoldó képessége, a kellemes, friss citromos illata.

 

Hypo 1 L 4%-os

Az anyag megfelelő azonosított felhasználása: Mosható, vízálló padló- és falburkolatok, valamint berendezési- és felszerelési tárgyak felületeinek fertőtlenítésére, papír és textiliparban fehérítésére. Ellenjavallt felhasználás: nem keverhető más tisztítószerekkel, különösen savakkal. Felhasználás területe: lakossági és közületi felhasználás

 


Hypo 5 L 4%-os

Az anyag megfelelő azonosított felhasználása: Mosható, vízálló padló- és falburkolatok, valamint berendezési- és felszerelési tárgyak felületeinek fertőtlenítésére, papír és textiliparban fehérítésére. Ellenjavallt felhasználás: nem keverhető más tisztítószerekkel, különösen savakkal. Felhasználás területe: lakossági és közületi felhasználás.

 

Hypo Por 50 gr, klórgranulátum

Fertőtlenítőszer magán, foglalkoztatási és ipar felhasználásra.

 

Flóraszept 1 L Otthon Általános

A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat. Kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására. Kiváló fehérítő hatású. Fertőtleníti a ruhaneműt.

 

Domestos 5 L Pine Fresh /zöld/

Fenyő illatú, sűrű, fertőtlenítő hatású tisztítószer. Sokoldalú felhasználási lehetőség. Fertőtleniít, hatékonyan tisztít, minden baktériumot elpusztít. Űrtartalom: 5l

 


Domestos 750 ml Pine Fresh /zöld/

Sűrű állagú, folyékony fertőtlenítő hatású tisztítószer. Sokoldalú felhasználási lehetőség. Fertőtlenít, tisztít, fehérít. Minden ismert baktériumot elpusztít. Fenyő illatú. Űrtartalom: 0,75 l


 

Kendők:

Törlőkendő Nedves 80 db-os Aquella antibakteriális

Nedves törlőkendő. AQUELLA nedves törlőkendő 80 db-os kupakos. INGREDIENTS: AQUA, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BENZALKONIUM CHLORIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, CITRIC ACID, EDTA Hűvös helyen, fagytól, közvetlen napsütéstől védve tárolandó.

 

Törlőkendő Nedves 72 db-os Aquella Vitaminos és B5 provitaminnal

Nedves törlőkendő. Kiválóan alkalmazható érzékeny bőrű gyermekek ápolására E-vitamin és B5 provitamin összetevőjének köszönhetően nyugtatja és ápolja az érzékeny, sérült bőrt. 72 db-os kiszerelésének köszönhetően a legjobb útitárs. Csomagolása miatt a gyermekek legkedveltebb törlőkendője.

 

Törlőkendő Nedves 72 db-os Aquella Economic

72db-os praktikus csomagolású nedves babapopsi törlőkendő. Economic. Alkoholmentes, hidratáló hatásának köszönhetően gyengéden tisztítja és ápolja a baba egész testét. Speciális fehér szappan összetevője védi a baba bőrét a kipirosodástól.


 

Textil fertőtlenítők:


Mosópor fertőtlenítő, ipari, D-Profi 20 kg-os

Kifejezetten szállodai és éttermi fehér és színes textíliák tisztításához, fertõtlenítéséhez kifejlesztett fõmosószer. Kiváló tisztító, fertõtlenítõ valamint színélénkítõ hatását már akár 40 C°-tól kifejti. Általános alkalmazás: 10-20 g/kg, 15-20 perc, 40-95 C° pH 10,5+/-1 Alkalmazás fertõtlenítõ hatás eléréséhez: 4 g/liter mosóflotta, 60 C°, flotta arány 1:5

 


Mosópor fertőtlenítő, ipari, D-Hos /Főmosó/ 20 kg

A D-Hos olyan fertőtlenítő hatású főmosópor, mely klóralapú fertőtlenítő hatóanyagot és optikai fehérítőt tartalmaz és fékezett habzás jellemzi. A mosópor a kemotermo dezinfekciós textil mosási
eljáráshoz alkalmazható, főmosási fázisban. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid
A D-Hos fertőtlenítő hatású mosópor használata elsősorban az egészségügyi intézmények textíliáinak mosásakor ajánlott, de alkalmazható minden olyan területen, ahol a textíliákat fertőtlenítő
mosással kell tisztítani. Szükség esetén zsíroldó koncentrátummal
kombinálható.

 

Enzimes Előmosó D-Bio 20 kg

A D-Bio enzimes előmosó speciális összetétellel, emelt enzimtartalommal rendelkezik, ezért már 40 oC-on is kifejezetten hatékony. A termék megbirkózik a nehezen eltávolítható foltokkal is (vér, kakaó, fekália, stb. ), a gyapjú, hernyóselyem kivételével minden általánosan használt textília mosására alkalmas. Az enzimes előmosó elsősorban szállodák, éttermek, szociális intézmények textíliáinak előmosására alkalmas ipari mosószer. Az előmosóból 10-20 g-ot adagolunk egy kilogramm ruhára vetítve, 15-20 perc mosási idővel, 40-55 oC-on. Az adagolás erős szennyezettség esetén a habtartósság fenntartása érdekében növelhető. Éttermi textíliák esetében enyhén lúgos zsíroldó koncentrátummal problémamentesen keverhető.


 

Fertőtlenítős mosogatószerek:

Ultra mosogatópor 500 gr zöld, fertőtlenítő hatású

 

Fertőtlenítő mosogatószer Well Done 1 L

Well Done mosogatószer fertőtlenítős 1 L

 

Fertőtlenítő mosogatószer Handez 1 L

Nagy hatékonyságú, erős zsíroldó hatású fertőtlenítő mosogató és tisztítószer. Alkalmas az élelmiszeriparban, közétkeztetésben, egészségügyben, konyhákban lévő felületek, eszközök, gépek, padozatok, fali csempék tisztítására és fertőtlenítésére, valamint fertőtlenítő kézi mosogatásra ( kétfázisú mosogatás ).

 

Fertőtlenítő mosogatószer Handez 5 L-es

Nagy hatékonyságú, erős zsíroldó hatású fertőtlenítő mosogató és tisztítószer. Alkalmas az élelmiszeriparban, közétkeztetésben, egészségügyben, konyhákban lévő felületek, eszközök, gépek, padozatok, fali csempék tisztítására és fertőtlenítésére, valamint fertőtlenítő kézi mosogatásra ( kétfázisú mosogatás ). ÖBLÍTÉS SZÜKSÉGES. Hatásspektruma: baktericid, fungicid Alkalmazás: 5 ml/l pH: 6,0 - 8,0
Tulajdonságok: A Handez fertőtlenítő hatású kézi folyékony mosogatószer, mely hatékony fertőtlenítést biztosít. Erős zsíroldó hatásának köszönhetően a legmakacsabb szennyeződésekkel is könnyedén elbánik, kézkímélő összetétel jellemzi. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid Felhasználási terület: A termékkel egy fázisban elvégezhető a nagyüzemi konyhák, éttermek, közétkeztetés területén használt edényzetek fertőtlenítése és zsírtalanítása valamint alkalmas padozatok és egyéb mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére. Hatékony összetétele gazdaságos felhasználást biztosít.
Adagolás és felhasználás: Fertőtlenítő kézi mosogatás esetén (PT4): 0,5%-os hígításban, 45 oC-on, 5
perc behatási idővel használandó (baktericid, fungicid). Felületfertőtlenítés esetén (PT2): 2 %-os hígításban, 20 oC-on, 15 perc behatási idővel használandó (baktericid, yeasticid). Alkalmazás: az elkészített oldatot szivacs vagy kefe segítségével vigyük fel a tisztítandó felületre, hatásidő elteltével az edényeket áztatjuk ill. elmossuk. A mosogatási technológiának biztosítani kell mosogatóoldat maradéktalan leöblítését az edények és evőeszközök felületéről. A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről-padozat kivételével– alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani. A keverék élelmiszerekkel közvetlenül nem érintkezhet.
Összetevők: Biocid hatóanyagok: Didecil-dimetil-ammónium-klorid: 10 g/1000 g (1,0 %) (CAS: 7173-51-5, EC: 230-525-2) Benzil-C8-18 alkil-dimetil-ammónium-klorid: 100 g/1000 g (10,0 %) (CAS: 68424-
85-1/ 63449-41-2, EC: 270-325-2/ 264-151-6) Egyéb összetevők 648/2004 EK rendelet alapján: nemionos felületaktív anyag 15-30%, amfoter felületaktív anyag < 5%, izopropil-alkohol < 5%
színezék