0

+36-20/36-36-36-2

Munkáskesztyűk, cérnakesztyűk házi munkához, barkácsoláshoz

2020. április 21., kedd 09:19

Munkáskesztyűk, cérnakesztyűk házi munkához, barkácsoláshoz

Munkáskesztyűk barkácsoláshoz, szereléshez, kertészkedéshez, házi munkához.

MunkáskesztyűkMunkáskesztyű Handy

Kiváló fogásbiztonságot nyújtó kesztyű profiknak. Az ujjhegyekbe varrott speciális anyag nem karcolja vagy károsítja az érintőkijelzőt/érintőképernyőt. Kompatibilis minden típusú érintőképernyőhöz. Rugalmasságot és védelmet biztosító kézhát, spandex anyagból.
Velco rögzítő pánt (tépőzár) a csuklónál.

 

Munkáskesztyű Rock Carbonszálas kesztyű

PU tenyéren mártott kesztyű, karbonszálas. Mikroelektronikai kötött szerelőkesztyű. Anyag: carbonszálas nylon. Antisztatikus (ESD). PU mártott tenyér


Munkáskesztyű Cérna Pöttyös


Munkáskesztyű 155 Szürke marhahasíték rakodókesztyű piros vászon, erős igénybevételre

1,2 mm vastagságú, kiváló minőségű szürke marhahasíték. Erős piros vászon kézhát és mandzsetta. Nagy igénybevételre tervezett, tartós védőkesztyű. Artéria-, köröm- és ökölcsontvédő.


Munkáskesztyű 1155 Piros-szürke marhahasíték rakodókesztyű tenyérbéléssel

1,2 mm vastagságú, kiváló szürke marhahasíték, a 155-ös Ecoline® változata. Piros vászon kézhát és mandzsetta. Nagy igénybevételre tervezett, tartós védőkesztyű. Ipari használatra ajánlott termék. Felhasználási terület: építőipar, szállítmányozás. Artéria-, köröm- és ökölcsontvédő


Munkáskesztyű cérna 704

Kevertszálas cérnakesztyű. Anyag: 65% pamut, 35% poliészter. 2 szálból kötött cérnakesztyű. 8-10 méret


Munkáskesztyű cérna 5051-I-LA

5051 I-X Anyag: 100% pamut. Súly: 400 gr/tucat. Triplaszálas.


Munkáskesztyű Kertész karmos

 

GumikesztyűkGumikesztyű L Hosszított Szárú

Erős, hosszú gumikesztyű, ami a konyha mellett akár a kerti munkáknál is megállja a helyét.
Praktikus, hosszított kivitel, aminek köszönhetően szinte az egész kar védett a vegyszerek káros hatása és a külső behatások ellen. Stílusos, dekoratív megjelenést biztosít.


Gumikesztyű L Hosszított Szárú Bonus HoReCa 38 cm

TELJES ALKAR VÉDELEM! A Bonus márkacsaládunk legújabb tagja a teljes alkarnak védelmet nyújtó extra hosszú gumikesztyűnk. Ideális választás kerti munkákhoz, fürdőszoba takarításhoz vagy autómosáshoz. Vastag anyagának köszönhetően ellenáll a kisebb mechanikus behatásoknak is, védi a kezet és az alkart. 38cm-es hossza révén nélkülözhetetlen védőeszköze minden háztartásnak. Méhsejt mintázatának köszönhetően erős és biztos tapadást nyújt nedves használat közben is.


Gumikesztyű M Vileda Der Robuste

Gumikesztyű Vileda M-8 extra erős védelem Der Robuste piros-sárga

 


Gumikesztyű M Bonus komfort - pamutbevonatú belsővel

A gumikesztyű pamutbevonattal ellátott puha bélése és kézre simuló elasztikus formája kényelmes viseletet biztosít használat közben. Méhsejt mintázatának köszönhetően erős és biztos tapadást nyújt nedves használat közben is. Az erős, strapabíró anyagkivitel, a pamut belső és tapadást biztosító mintázat mind azt a célt szolgálja, hogy használat során védje a kezeket az irritációtól és a kellemetlen külső behatásoktól. A komfort gumikesztyűnk S, M, L és XL méretekben kapható.


Gumikesztyű S

A természetes latexből készült Bonus Háztartási gumikesztyű ideális védelmet nyújt a kezek számára takarítás vagy kertimunka közben. Hatékonyan megvédi a kézbőrt mindenféle szennyeződéstől, a vegyszerek maró hatásaitól, illetve más egyéb kellemetlen behatásoktól. Méhsejt mintázattal megerősített felülete a tenyér és az ujjak mentén, biztosabb fogást eredményez, nedves használat közben is.


Gumikesztyű Sano Aloe Vera S

Természetes aloe vera kivonattal kellemesen illatosított háztartási kesztyű a kézbőr védelmére és ápolására kifejlesztve. Használat: mosogatásnál, egyéb javítási munkálatoknál, házi állatok tisztántartásánál, kerti munkálatoknál. S méret